5 gedachten over “Contact”

 1. Ik heb net jouw artikel over ADD in de Tubantia gelezen. Hoe herkenbaar! Ik heb de diagnose op mijzelf geplakt, want ik ben psycholoog en, vooral: mijn favoriete.Ilse is met ADD en ADHD behept. Alles wat ik bereikt heb ging met omwegen en horten en stoten. Nu 64 jaar, ben ik uit de zorg gestapt vanwege de bureaucratie. Knettergek werd ik daarvan. Nu doe ik vooral wat ik leuk vind (onbetaald), en ook dan voortdurend oppassen: niet weer teveel willen en doen. Steeds weer schrappen van het teveel. Dus nu: alles wat ik wil, eerst even in de wachtkamer zetten. En wat toch op een impulsief moment is opgestart, maak ik zo goed mogelijk af, met vertragingen. Mensen wil ik ook niet teleurstellen.

  1. Dankjewel voor je bericht Christine!
   Herkenbaar, wat je schrijft. Al zit ik – zou het de leeftijd zijn?- nog in de modus “Ik wil laten zien dat ik het wèl kan”.
   Het belangrijkste is dat je kunt genieten van wat je doet, of het allemaal nu gaat zoals je wilt, of niet.
   Fijne dag en groet,
   Anke

 2. Beste Anke,
  Ik vroeg mij af of je in 2017 nog workshops of id geeft voor add-ers met schrijfneiging?

  Vriendelijke groet,
  Charlotte

  1. Beste Charlotte,

   Allereerst excuus voor mijn wel heeeel late reactie. Ik beantwoord je vraag wat specifieker per mail. Maar mijn antwoord komt neer op: waarschijnlijk wel, maar ik weet nu nog niet hoe en wanneer.

   Met vriendelijk groet,
   Anke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.