Schrijven met Aandacht

Schrijfaandachtstrainingen voor ambitieuze (bij-)schrijvers

anke-site_23-klein-300x200Je schrijft graag, beroepsmatig of ‘erbij.’ ‘Je doet dat graag goed maar merkt dat je moeite hebt om te beginnen en vaak afgeleid wordt. Soms zit dat je zo in de weg, dat de lol er een beetje  vanaf gaat.

In de workshops en trainingen Schrijven met Aandacht, verken je wat het is dat jou afleidt en hoe je daarmee omgaat. Terwijl je werkt aan tekst die je al van plan was te schrijven of aan een schrijfopdracht op maat, zoek je een nieuw evenwicht tussen de afleiding bedwingen en deze juist benutten. Schrijven wordt een aandachtsoefening en een manier om zicht te krijgen op je eigen gedachtenkronkels en patronen. Ondertussen (her-)ontdek je je creativiteit en wordt het schrijven weer leuk. Met als resultaat: leesbaar meer vertrouwen en plezier in het schrijven!

WORKSHOP OF TRAINING OP MAAT

Zoek je een workshop rond dit thema op maat, aan de hand van een concreet schrijfproject of voor schrijvende collega’s  in jouw bedrijf of organisatie? Of persoonlijk advies of coaching, neem dan contact op!

Houd deze site in de gaten voor nieuwe workshops en andere activiteiten. Meer informatie? [email protected] of 06 23 43 64 79

Ervaringen van deelnemers aan eerdere edities:

Na Ankes workshop denk ik vaker: ik kan het wél. Ik loop regelmatiger een rondje, kom letterlijk meer van mijn plek af. Ik ben me bewuster van de gedachten die me afleiden van het schrijven. En Anke leerde me een nieuwe schrijftechniek. En dat allemaal in één dag! Laura van Mourik, tekstschrijver

Ik vind Ankes methode prettig. Ik was bezig met tekst die voor mij een emotionele lading had waardoor ik blijkbaar vast bleef zitten. Anke’s aanwijzingen hielpen me om daar afstand van te nemen en zo verder te komen. Die ga ik vaker gebruiken! Ariane Lelieveld

Door de oefeningen om op een andere manier te schrijven of over een woord te schrijven dat ik niet zelf heb bedacht, ging er iets borrelen. Dat bracht me verder met mijn eigen tekst dan ik verwacht had.  AnnA Sierman

WORKSHOP OF TRAINING OP MAAT

Zoek je een workshop rond dit thema op maat, aan de hand van een concreet schrijfproject of voor schrijvende collega’s in jouw organisatie? Of wil je graag persoonlijk advies of coaching? Neem dan contact op.

2 gedachten over “Schrijven met Aandacht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *