Add&Anke doen het niet alleen

Goed, schrijven doen Add&Anke zelf.  Trainingen en workshops geven ook. Maar blog, website en de andere activiteiten waren er waarschijnlijk niet geweest of niet gebleven, als niet heel mensen daarbij hadden geholpen.

Zo steunden enkele tientallen trouwe lezers en sympathisanten de blog met een stok achter de deur, in de vorm van een financiële bijdrage voor een blog op een afgesproken datum, met de toezegging dat dat geld terugkomt als de blog niet op tijd af kwam. Daarmee en met giften, bekostigde Anke haar opleiding Effectief met ADHD, de directe aanleiding om met bloggen te beginnen. Dezelfde  mensen en anderen, steunen door mee te denken en te reageren. Die reacties – vaak van herkenning, troost en steun – en die hulp houden het bloggende duo Add&Anke gaande. Maar wat meer deadlines zou helpen.

Wil je Add&Anke helpen om (regelmatig) te blijven bloggen? Help Anke dan aan deadlines! Stuur Anke een mail met daarin een onderwerp uit deze onderwerpenlijst of een ander onderwerp waarover je wel eens een Add&Anke-blog zou willen lezen, vermeld de datum waarop je dat gepubliceerd wil zien en maak  een bedrag van €25,- of meer over naar IBAN NL80 ASNB 0708 9053 07, tnv A. Welten te Rotterdam.

Wat krijg je ervoor? Je krijgt als eerste bericht dat ‘jouw’ blog online staat en bij alle volgende blogs en activiteiten ben je de tweede die het weet. Ik vermeld je naam en, indien van toepassing, de naam van je bedrijf, onder de betreffende blog.

Niet geplaatst of te laat? Komt jouw blog er niet, dan krijg je uiteraard je geld terug, tenzij we per mail een andere datum afspreken als er bijvoorbeeld meerdere blogs op een dag zijn aangevraagd.

Minder ook goed? Een kleiner bedrag is natuurlijk ook van harte welkom. Maak je een bedrag over tussen de €5,- en €25,- naar IBAN NL80 ASNB 0708 9053 07, tnv A. Welten te Rotterdam,  dan vermeld ik je naam op een lijst ‘Add&Anke wordt mede mogelijk gemaakt door……’ en breng ik je voortaan op de hoogte van nieuwe blogs en activiteiten.

Adverteren? Neem contact op voor meer informatie en tarieven.